sábado, 12 de diciembre de 2009

Edu3.cat i el seu bloc





L'Edu3.cat és un portal on trobem vídeos, audio, anuncis publicitaris,programació, un racó pels professors de les escoles públiques que requereix identificació i un cercador avançat, capaç de cercar vídeos per temàtica o per grau d'estudis.


Al portal de l'Edu3.cat trobem les últimes novetats sobre vídeos, audio o anuncis. A més trobem un llistat amb programes televisius que ens enllacen a la pàgina oficial de cadascun. Finalment trobem un cercador bastant més bàsic, que ens permet cercar vídeos per data de publicació.


Valoració personal
                Per començar valoraré la web Edu3.cat i el seu Bloc com si es tractés només d’un només, perquè després de tot em semblen el mateix, Edu3.cat molt més complet i el seu Bloc amb les últimes novetats. Serien com la portada(el Bloc) i tota la resta d’arxius al magatzem(Edu3.cat). És interessant que visitem aquesta web de tant en tant per repassar nous vídeos, anuncis, o altres coses que ens puguin interessar. Enfocat cap a una classe de primària, considero que estaria bé que els nens coneguessin aquesta web, però tot i així no la trobo una eina didàctica per utilitzar durant més de dues classes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario