lunes, 28 de diciembre de 2009

Tornar a l'escola amb Galerías



 En auqest vídeo vàrem veure com anunciàvem roba d'una manera molt curiosa. Potser destacant una qualitat per sobre de les altres: la resistència de la roba.
Veiem un grup de nens en una classe que estan esperant a que siguin les 11:00h per sortir de classe. I un cop surten, van corrent, mullant-se, estirant-se la roba, tirant-se a terra, baixant a bots les escales, fins que surten de l'escola. Després veiem com trenquen un vidre amb una pilota i espanten a un professor.
 Al vídeo veiem com utilitzen certs moviments de llum i de càmara que no veiem si no ens fixem. Moviments com la càmara inclinada o vista des de dalt. Tocs de llum groguencs i una música que creix d'intensitat i augmenta el ritme i el to a mesura que avança el vídeo, per acompanyar el moviments cada vegada més actius dels nens. A més veiem la càmara lenta quan surten de classe.
Veiem que la càmara constantment canvia de plànol, enfocant des de dalt i també als peus des de baix. Cal dir que en tot moment fan plànols curts amb les accions dels nens, estirant-se la roba, com a objectiu, mostrar la resistència de la roba que promocionen.

Valoració personal
Aquest vídeo ja l'havia vist a casa fa molt de temps, i mai m'havia fixat en aquests moviments de càmara, inperceptibles, segons alguns experts per als ulls desentrenats. Jo penso que cal posar-li atenció per veure algun d'aquests moviments; encara que potser s'ens escapen molt d'importants.
Els moviments de càmara i els jocs de llum son increiblement útils per donar un enfocament o un altre a un vídeo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario