viernes, 18 de diciembre de 2009

Blocosfera: Usos de les TIC en l'àmbit educatiu

En aquest apartat, volia fer una petita conclusió sobre allò que he extret de la utilització de les TIC com a experiència personal i una petita valoració personal del seu ús en l'àmbit educatiu.

Personalment, la opinió és molt bona. Jo crec que la seva utilitat a les aules, per a qui vulgui, pot ser total. Les possibilitats que ens ofereix són quasi infinites. Digitalitzant l'aprenentatge, podem millorar pràcticament la majoria de les activitats que ja fèiem; fent-les amb més perfecció i amb menys temps. Per posar alguns exemples dels seus avantatges podríem comentar:

Documents de Google: Ens permet fer un treball colaboratiu amb els companys sense necessitats presencials.
Wikipedia: Enciclopèdia en línea en la qual trobem informació actualitzada.
Edu3.cat: Trobem recursos audiovisuals educatius.

Com veiem, Internet, a més ens ofereix gran quantitat d'informació actualitzada sobre temes educatius. Apart de cercadors i portals, trobem altres blocs molt interessants de temàtica exclusivament educativa on trobem la informació més actualitzada i interessant extreta d'aquestes webs educatives.

A més, trobem que molts d'aquests blocs estan conectats i relacionats entre si. Amb comentaris, enllaços a altres blocs o informació conjunta. Aquesta relació l'anomenem blocosfera. En aquest cas, la blocosfera és sobre educació; així doncs enllaçarem amb els més ineteressants i principals blocs sobre educacció que he tractat:

No hay comentarios:

Publicar un comentario